top of page

Tryk på tøj

Professionelt tryk på tøj i høj kvalitet

Ønsker du tryk på tøj, er vi hos Sportstrykkeriet specialister i alle typer tryk. Både transfertryk og direkte tryk. Med tekstiltryk kan du få dit eget logo, et flot motiv, et billede eller noget helt fjerde. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne. I og med at vi har været i branchen i mange år, byder vi gerne ind med gode idéer, hvis du mangler det sidste finish.

 

Når det kommer til tryk på tøj, favner vi utroligt bredt. Vi tilbyder massevis af spændende løsninger og er hurtige, hvad angår levering. Kommer du ind fra gaden med et ønske om at få trykt noget på noget sportstøj, kan vi som regel klare det med det samme. Du får en kop kaffe, mens du venter, og vores altid hjælpsomme og venlige personale tager sig godt af dig.

 

Mange af vores kunder er kommet hos os, siden vi første gang slog dørene op for 22 år siden. Vi hjælper sportsklubber med at få trykt navne og numre, men vi hjælper også den private og det offentlige, hvis der skal trykkes noget på tøj eller andre tekstiler som hatte og tasker.

Langtidsholdbart tryk og flot udseende

Når det kommer til kvaliteten og holdbarheden, går vi aldrig på kompromis. Vi er af den overbevisning, at vores trofaste kunder kommer, fordi vi er i stand til at levere en yderst tilfredsstillende kvalitet, der ser flot ud. Vi har nogle medarbejdere, der er kompetente ud til fingerspidserne og forstår sig på et slutresultat, der ser god ud.

 

Står du og mangler tryk på tøj til din sportsklub eller virksomhed, eller har du selv en T-shirt eller trøje, du gerne vil have et særligt tryk på, er det en opgave for os. Du kan bestille en tid eller komme ind i butikken i Højbjerg i vores normale åbningstider. Det er helt op til dig. Få en kop kaffe, mens du venter på, at vi leverer et nydeligt tryk, du bliver glad for.

Få et godt tilbud

Søger du en fast leverandør af tryk på tøj, eller har du en enkeltstående opgave, kan vi hjælpe med begge. Vi tilbyder nogle af branchens bedste priser og fleksibel levering efter dine behov. Vil du gerne have et godt tilbud på en opgave? Kontakt os ganske uforpligtende for priser og meget andet på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com. Vi ser frem til at høre fra dig eller se dig i vores butik.

Tryk på tøj
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page