top of page

Tekstiltryk

Professionelt tekstiltryk på alt som du har behov for

Skal du bruge tekstiltryk på sportstøj, firmatøj eller dit private tøj, er vi hos Sportstrykkeriet eksperterne, der kan levere det, du har brug for. Vi har mere end 30 års erfaring med alle former for tryk på tekstil, hvorfor du altid kan komme til os med en opgave.

Klik på en af følgende kategorier for nærmere information:

Tryk på tøj

Få dit eget logo, et flot motiv, et billede eller noget helt fjerde. 

Tryk på tøj

Logotryk på tøj

Logotryk på tøj

Logotryk er særligt populært hos virksomheder og sportsklubber

Logotryk på tøj

Firmatøj med logo

Firmatøj med logo

Firmatøj med logo i rendyrket kvalitet og attraktive priser.

Firmatøj med logo

Der kan være mange årsager til at få brug tekstiltryk. Det kan være, at du på vegne af et fodboldhold skal have nye navne og numre på, eller du skal have logoet trykt på brystet. Har du idéen, kan vi klare trykket for dig. Og selv hvis du ikke har en konkret idé, kan vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning til dine behov.

Høj kvalitet frem for alt

Tekstiltryk bliver udsat for meget slid i løbet af tøjets levetid. Det bliver vasket en gang eller to om ugen, hvilket stiller krav til kvaliteten. Hos Sportstrykkeriet benytter vi os af nogle af de bedste materialer og maskiner på markedet. Vi holder os opdateret på tidens trends og kan derfor altid tilbyde tryk i suveræn kvalitet, der holder i mange år.

 

Står du og mangler en pålidelig leverandør af tekstiltryk, der kan levere samme dag, er vi det rette firma for dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig og har endda åbent om lørdagen, hvis du har en hasteopgave til weekendens sportsstævne eller lignende. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og kan skræddersy et tilbud til dig.

Personlig service af erfarne fagfolk

Uanset om du bestiller hos os over telefon, e-mail eller kommer ned i butikken i Højbjerg, får du altid en personlig og nærværende service. Du får en kop kaffe, mens du venter, så du kan få tøjet med lige bagefter. Vi er utroligt fleksible, eftersom vi ikke er afhængige af andre delleverandører. Vi klarer det hele selv. Vores dygtige fagfolk tager sig altid godt af dig, og vores ufravigelige mål er at leve op til dine forventninger og mere til.

 

Om du har brug for transfertryk eller direkte tryk på tekstil, er det lige en sag for os. Tag kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at få flotte tekstiltryk, der er langtidsholdbare og ser pæne ud længe. Vi kan trykke på alle typer tekstiler, så der er ingen begrænsninger. Vi ser frem til at høre fra dig eller se dig i butikken.

 

Du kan kontakte os på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com.

Tekstiltryk
Telefon 70 220 330 - professionelt tryk og broderi
bottom of page