top of page

Sportstrykkeriet

Tekstiltryk og broderi // Højbjerg i Aahus

Behov for vores Assistance? Ring nu!

Sportstrykkeriet startede for efterhånden mange år siden ved et tilfælde i Højbjerg ved Aarhus, hvor vi stadig holder til den dag i dag. Vores historie vidner om et autodidakt iværksættereventyr, der sidenhen er blevet vores niche og speciale.

 

Vores kunder tæller mere end 500 sportsklubber, firmaer og private. Mange af dem har været kunde siden den spæde start for 22 år siden, hvor vi skrev den første faktura. Siden da er der løbet meget vand i åen i Aarhus, men en stor del er blevet hængende. Blandt andet fodboldholdet AGF, som vi er fast leverandør af sportstryk til og har været det gennem mange år.

 

I dag består butikken af syv medarbejdere, der hver især har deres speciale. Vi har altid haft fokus på vores kunders ønsker og behov - og derfor rykker vi med det samme på en opgave. Vi favner dog meget bredere end sportstryk, eftersom vi også kan brodere på dåbskjoler, dækkener til heste og meget andet.

Høj kvalitet og hurtig levering

Der er mange gode grunde til, at vores trofaste kunder kommer igen og igen. Lige siden starten har vi aldrig haft behov for at reklamere for os selv. Vi har ramt et behov, der er holdt ved alle årene - og langt de fleste kommer til os, fordi de har hørt om os.

 

Vi slår os på høj kvalitet og hurtig levering. Har du brug for tryk på tekstil eller broderi, ringer eller skriver du til os med din opgave. Vi klarer den med det samme, så du hurtigt kan komme videre. Fleksibiliteten er alfa og omega for såvel erhvervskunder som sportsklubber. Derfor kan man altid komme til os, hvis man har en hasteopgave.

Idérig og mange års erfaring

Sparring og rådgivning er en central del af vores daglige arbejde. Kommer du til os med et ønske om at få tryk på T-shirts eller broderi på en polo med dit logo, har vi grundet mange års erfaring massevis af gode idéer til, hvordan og hvorledes det kan sættes pænt op.

 

Vi naturligvis vores egen grafiske afdeling, som kan hjælpe dig til et flot slutresultat uanset, hvad du gerne vil have lavet. Vi har den klare ambition, at vi altid vil sikre os, at alle kunder er 100% glade og tilfredse. Så kommer de nemlig igen en dag og anbefaler os til andre. Sådan har vi kørt Sportstrykkeriet i 22 år nu.

bottom of page