top of page

Logotryk på tøj

Professionelt logotryk på tøj

Logotryk på tryk er særligt populært hos virksomheder og sportsklubber. Vil du gøre mere opmærksom på dig selv og din virksomhed, er et logo som regel et godt blikfang at have på tøjet. Der er dog stor forskel på de opgaver, vi får ind hver dag. Nogle ønsker mere afdæmpede og diskrete tryk, mens andre gerne vil vise udtrykkeligt, hvem de er.

 

Har du intentioner om at få logotryk på tøj, er du altid velkommen til at komme ind i butikken eller kontakte os for nærmere aftale. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen og kan derfor være behjælpelige med alt fra det grafiske udtryk til selve placeringen tøjet. Vi ved, hvad der fungerer og ikke fungerer, så tag os gerne med på råd. Det er helt gratis.

God kvalitet, der holder i vask

Om du spiller fodbold, eller har et tømrerfirma, er ikke så afgørende for os. Det er de samme metoder og maskiner, vi anvender i udarbejdelsen af trykket. Der kan naturligvis være forskel på tekstil, hvorfor vi sørger for at tilpasse vores produkter dertil. Vi står på mål for vores arbejde og leverer altid høj kvalitet, der er langtidsholdbart.

 

Når arbejdstøj eller sportstøj er blevet vasket mange gange, har trykket på tøjet det med at falme. De tryk, du får hos os, er langtidsholdbare og utroligt slidstærke, så det ser pænt ud i mange år. Det gælder uanset, om der er tale om transfertryk eller direkte tryk.

 

Du får i øvrigt altid mulighed for korrektur af dit logotryk på tøj, således at du kan godkende det, før vi trykker. Du kan komme ind fra gaden eller aftale en tid. Vi er fleksible og har sågar også åbent lørdag, hvis du skulle have behovet der.

Solide priser og hurtig levering

Prisen og leveringstiden er ofte to afgørende faktorer, når vores kunder kommer til os. Da vi tilbyder nogle af branchens bedste priser, er det ikke et stående punkt for os eller vores kunder, når de hører prisen. Da vi også leverer hurtigt, er vi manges foretrukne, faste leverandør. Skal du bruge et tryk med logo her og nu, kan vi klare det, mens du nyder en kop kaffe og venter.

 

Overvejer du at bestille tryk med logo på tøj eller på andre former for tekstiler såsom tasker og hatte, hører vi med glæde fra dig. Du får en konkret pris på opgaven, før vi trykker på startknappen, og du kan tage tøjet med hjem med det samme eller få det tilsendt, hvis du ikke lige er i nærheden.

 

Kontakt os på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com.

Logotryk på tøj
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page