top of page

Logobroderi på tøj

kvalitets logobroderi på tøj

Behov for vores Assistance? Ring nu!

Overvejer du logobroderi på tøj til din virksomhed eller sportsklub, er vi garant for at levere knivskarp kvalitet og flotte løsninger. Siden vi åbnede dørene til Sportstrykkeriet for 22 år siden, har der været mere end 500 forskellige kunder igennem. Mange af dem er trofaste den dag i dag og bestiller, hver gang de får en ny medarbejder, eller når der trænger til fornyelse.

 

Vi har derfor stor erfaring med at brodere logoer på tøj og kan hjælpe dig med din opgave. Vi har også speciale i broderi på firmagaver. Det kan være tasker, kasketter og sågar sko. Vi kan også brodere på golftasker og flag, hvis det er behovet. Tag fat i os, hvis du har en udfordring til os. Vores specialister er kompetente ud til fingerspidserne og har altid fokus på at sende glade kunder ud af døren.

Skræddersyede logoer - bogstaveligt talt

Broderi af logoer på tøj er uden tvivl et signal om, at man gerne vil udsmykke tøjet med noget mere professionelt. Tryk på tekstil er en ganske glimrende løsning, men vil du gøre det ekstra ud af det, er brodering klart at foretrække. Vi tilbyder skræddersyede logo og motiver og kan lave det præcis, som du ønsker. Én af de mange fordele ved at vælge brodering er, at det er langtidsholdbart, og at det ikke falmer så let.

 

Går du med en god idé, og vil du gerne have den konkretiseret og måske få en pris på den, skal du være mere end velkommen til at stikke hovedet ind i butikken i Højbjerg ved Aarhus eller kontakte os. Der sidder altid en hjælpsom medarbejder i den anden ende, som er parat til at servicere dig efter bedste evne. Vores mål er din tilfredshed, og det kan se på kvaliteten af det, vi leverer.

Attraktive priser på logobroderi

Uanset hvilken form for broderi, du ønsker, kan vi hjælpe dig med at se potentialet. Der er altid mulighed for korrektur, så du kan se færdige layout, før vi begynder at brodere. Vi er hurtige uden at gå på kompromis kvalitet, eftersom vores faglige integritet er en central del af vores DNA, som er forankret i samtlige arbejdsprocesser.

 

Vi tilbyder særdeles attraktive priser på logobroderi på tøj og kan levere med kort varsel. Har du en opgave til os, kan du kontakte os ved behov for aftale og tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com.

Logobroderi på tøj
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page