top of page

Firmatøj med logo

Firmarøj med logo i høj kvalitet

Firmatøj med logo er en af de opgaver, der hver dag er på tapetet her i Sportstrykkeriet. Selv om vi startede ud med speciale i sportstøj, har vi i løbet af årene udvidet vores kompetencer, og vi er i dag specialister, der favner bredt inden for tøj med logo. Vi tilbyder tryk på tekstil i høj kvalitet og kan levere hurtigt. Det er blandt andet derfor, at vi er manges foretrukne leverandør.

 

Har du en virksomhed, kan vi hjælpe med firmatøj med logo. Du har selv tøjet, og vi har trykket, der er med til at skabe et professionelt udtryk. Der er stor forskel på, hvad vores kunder efterspørger, hvorfor vi kan skræddersy en løsning til den enkeltes behov, ønsker og krav.

 

Logo på tøjet er en glimrende mulighed for at få noget offentlig eksponering, du ikke skal betale for mere end én gang. Er du til netværksmøder, eller står du på byggepladsen, kan folk se, hvor du kommer fra. Derfor har vi mange forskelligartede kunder fra den store revisorvirksomhed til den lille håndværkerforretning.

Til sport og erhverv

At have firmatøj med logo behøver ikke kun at være i professionelle øjemed. Vi hjælper også virksomheder med sportstøj til eksempelvis DHL-Stafetten, hvor man får et fint logo og måske et slogan bagpå eller foran. Det er helt og aldeles op til dig, hvordan og hvorledes det skal se ud, men vi byder gerne ind med idéer, så du kan lukrere på vores mangeårige erfaring.

 

Du skal vælge at få firmatøj med logo på hos os, fordi vi vægter kvalitet og god service højere end noget andet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi har nogle yderst kompetente folk på hver opgave, som leverer til din store tilfredsstillelse. Har du brug for tøj til sport eller erhverv, er vi stedet, der kan hjælpe dig til et flot resultat.

Fokus på dine behov

Vi har stor respekt for travlhed og kan derfor stort set altid imødekomme hurtig levering på dagen. Med fokus på dine behov gør vi, hvad vi kan for at hjælpe dig så hurtigt som muligt, hvorfor vi da også har åbent om lørdagen. Kom direkte ind i butikken i Højbjerg ved Aarhus, eller ring eller skriv. Vi er her for at hjælpe dig med din opgave, og vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på alle services.

 

Du kan kontakte os på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com. Så skal vi nok hjælpe dig.

Firmatøj med logo
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page