top of page

Brodering privat og erhverv

Professionelt brodering privat og erhverv

Behov for vores Assistance? Ring nu!

Hos Sportstrykkeriet tilbyder vi professionel brodering til private og erhverv i hele landet. Vi er selv beliggende i Højbjerg ved Aarhus, hvor du kan komme forbi inden for normal åbningstid, men du kan også kontakte os for at høre mere på telefon eller via e-mail. Vi er fleksible og kan levere hurtigt efter ønske, så du kan få det færdige resultat til brug i løbet af kort tid.

 

Vi ser et stort ønske hos virksomheder, der gerne vil have tøj til de ansatte med broderi på. Det skyldes dels, at det holder længere, men det ser også mere professionelt ud. Dog mærker vi også en stigende efterspørgsel fra private, der bare gerne vil gøre noget ekstra ud af tøjet. Det kan være en fodboldspiller, der gerne vil have navn og nummer på sine fodboldstøvler eller en golfspiller, der vil have navn eller sponsor på trøjen.

 

Hos os har du alle muligheder for at få flotte broderier på tøjet, uanset om du har stor ordre til os som virksomhed, eller om du blot har en enkelt T-shirt. Vi tager alle kunder lige seriøst og leverer en kvalitet, der lever op til dine forventninger.

Fordele ved at vælge Sportstrykkeriet

Der er mange fordele ved at vælge brodering for private og erhverv hos os. Vi kan håndtere det hele selv her i huset og er derfor ikke afhængige af underleverandører. Det gør os fleksible på leveringstiden, og du kan få masser af værdifulde input til, hvordan og hvorledes det kan se ud på tøj, tasker, kasketter og meget andet. Vi ved af erfaring, hvad der virker og ikke virker, så du kan få god rådgivning og ende med den bedste løsning til dig.

 

Yderligere tilbyder vi favorable priser på alle vores services. Da vi har mange års erfaring med brodering, er vi hurtige ved maskinerne. Det betyder dog ikke, at vi slækker på kvaliteten. Tværtimod. Da vi lever af glade kunder, gør vi alt, der står i vores magt for, at du forlader butikken med et smil på læben.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i brodering for private eller erhverv, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi er syv dybt passionerede specialister i Sportstrykkeriet, som hver dag går på arbejde for at levere flotte løsninger til alle vores kunder. Vil du have et uforpligtende tilbud og måske høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være velkommen til at kontakte os.

 

Du kan kontakte os i vores almindelige åbningstider på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Logobroderi på tøj
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page