top of page

Broderi på tøj

Vi laver broderi på tøj i høj kvalitet

Behov for vores Assistance? Ring nu!

Er du ikke til tekstiltryk, er broderi på tøj en anden løsning. I manges optik er det også en mere seriøs og professionel måde at gøre opmærksom på sig selv. Vi tilbyder flotte broderier på alt slags tøj og endda også på fodboldstøvler, tasker, dækken til hest, måtter og meget andet. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænsen for mulighederne.

 

Hos Sportstrykkeriet er vi nørder på den gode måde. Vi begår os i et nichefag, hvor vi kan få lov at kæle for selv de mindste detaljer. Sætter du pris på høj kvalitet, og ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din golfpolo, kan vi hjælpe dig med en nydelig løsning, du med garanti bliver glad for.

 

Broderi på tøj er på ingen måde branchebestemt. Det kan være alt fra den lille, lokale slagter til det store rådgivende ingeniørfirma, som begge ønsker at få broderet deres logo på tøjet. Vi er altid friske på en spændende udfordring og hører gerne fra dig, hvis du har en helt unik forespørgsel. Vi har en dygtig og alsidig syerske, der leverer skarpe broderier hver dag og som forstår sig på kundens ønsker og krav.

Kvalitet frem for alt

Når vi broderer på tøj, kan det være alt fra navne, logoer og motiver. Kvaliteten af det endelige slutprodukt er dog altid vores fokus, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der kommer igen og anbefaler os til andre. Værdsætter du flotte broderier, eller har du måske overvejet at få noget på tøjet, kan du altid kontakte os eller kigge forbi til en snak.

 

Vi kommer gerne med gode idéer og løsninger, så du ender med et broderi på tøj, der lever op til dine forventninger. Vi kan levere med kort deadline og kan også tage store ordrer ind. Vi leverer blandt andet til golfklubber i massevis og firmaer, der gerne vil gøre noget ekstraordinært ud af firmatøjet. Det er nogle gange det lille ekstra, der gør det ekstraordinært, og her kommer vi ind i billedet.

Gode priser på brodering

Er du interesseret i at få et godt tilbud på broderi på tøj, ser vi frem til en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov. Vores priser er attraktive, og den store fleksibilitet, vi står for, gør, at du både får den ønskede kvalitet og service samt hurtig levering til en favorabel pris.

 

Du kan kontakte os ved behov på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com.

Broderi på tøj
Kontakt os nu på telefon 70 220 330
bottom of page