top of page

Broderi

Professionelt broderi broderi i høj kvalitet

Broderi på tekstil, tasker og blandt andet hatte er meget fremme for tiden. Hos Sportstrykkeriet har vi gennem mange år udviklet en nicheforretning, der tilbyder broderi for sportsklubber, virksomheder, det offentlige og den private. Sammenlignet med tekstiltryk er et broderet logo på brystet en mere holdbar løsning, som holder i mange år. Det falmer ikke på samme måde i vask, og det udstråler seriøsitet og professionalitet.

Klik på en af følgende kategorier for nærmere information:

Broderi på tøj

Broderi på tøj

Professionel broderi på tøj i høj kvalitet.

Broderi på tøj

Logobroderi på tøj

Logobroderi på tøj

Professionel logobroderi på tøj i fremragende kvalitet.

Logobroderi på tøj

Brodering privat og erhverv

Brodering privat og erhverv

Brodering til private, erhverv og sportsklubber i høj kvalitet.

Brodering privat og erhverv

Søger du en erfaren virksomhed, der tilbyder broderi i mange former, er vi parate til at løfte opgaven sammen med dig. Det kan være, du har en polo, der bruges til golf, som du gerne vil have dit logo på eller måske en skjorte til jobbet. Hos er mulighederne uendelige. Vi kan klare det hele selv, hvilket også betyder, at leveringstiden er kort. Vi leverer naturligvis til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Flot broderi til dig, der vil fremstå professionel

Gennem årene har vi hjulpet kunder med mangeartede opgaver, når det kommer til broderi. Alt fra broderi på tasker, hatte, kasketter og sågar også fodboldstøvler. Har du en spændende idé, tager vi gerne udfordringen op. Vi har selv en masse gode input, hvis du ikke er helt klar over, hvordan det endelige resultat skal se ud.

 

Ønsker du at fremstå professionel i forretnings- eller sportsligt øjemed, er broderi løsningen til dig. Et nydeligt broderet logo står pænere på eksempelvis en blazer, jakke eller polo, og så er det utroligt slidstærkt og kan holde til mange vaske. Broderi på tøj er den ideelle løsning til den kvalitetsbevidste, der ønsker at gøre noget mere ud af det.

Hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser

Vi er vant til hasteordrer og har altid en ambition om at hjælpe vores kunder, når de har brug for det. Derfor kan du komme til os, hvis det haster med broderi på tøj eller andetsteds, der ligger inden for vores kompetencefelt. Vi garanterer hurtig leveringstid og tilbyder konkurrencedygtige priser.

Er kvaliteten afgørende for dig, kan du være sikker på, at den er i højsæde, når du er kunde hos os. Der er en god grund til, at mange af vores kunder er kommet hos os, siden vi åbnede butikken for 22 år siden.

 

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os ganske uforpligtende for at høre mere, og få et godt tilbud på netop din opgave. Du kan kontakte os på telefon 70 220 330 eller på info@sportstrykkeriet.com.

Broderi
Telefon 70 220 330 - professionelt tryk og broderi
bottom of page